Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Aldara - АЛДАРА КРЕМ 5% # 12БР | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

                                              АЛДАРА КРЕМ 5% Х 12БР

Имиквимод е локално средство за лечение на повърхностен балноклетъчен карцином, екстрагенитални кондиломи и актинична кератоза. Той е локален имуномодулатор от нов клас и не притежава директна антивирусна активност. Въздейства върху т.нар. кожно-асициирана лимфоидна тъкан (макрофаги, лангерхансови, NK и Th1 – клетки).

Проучвания върху насищането на свързването предполагат, че отговарящите имунни клетки имат мембранен рецептор за имиквимод. Имиквимод е ефективен срещу вирусни инфекции и действа като антитуморен агент, главно посредством индукция на интерферон алфа и други цитокини.

Една опаковка съдържа 12 сашета. Всяко саше съдържа 12,5 mg имиквимод (imiquimod) в 250 mg крем (5 %). Имиквимод крем е показан за локално лечение на: • Външни генитални и перианални брадавици (condylomata acuminata) при възрастни • Малки повърхностни базалноклетъчни карциноми (пБККи) при възрастни • Клинично типични актинични кератози (АКи), без хиперкератоза и хипертрофия, по лицето или скалпа на имунокомпетентни възрастни пациенти, когато размера или броя на лезиите органичава ефикасността и/или приемливостта на криотерапията и други възможности за локално лечение са противопоказани или по-неподходящи. Алдара стимулира имунитета на нужното място. Лечението е неинвазивно, характеризира се с висока ефективност, ниска честота на рецидиви в дългосрочен план и отличен козметичен резултат.

Заместители за Aldara - АЛДАРА КРЕМ 5% # 12БР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин