АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ПОДМЛАДЯВАЩИЯТ НОЩЕН КРЕМ “МАСЛИНА” Е ВЪЛШЕБНА ГРИЖА ОТ “ЧИСТО ЗЛАТО”

- МАСЛИНОВО МАСЛО - БОГАТО НА АНТИОКСИДАНТИ, НЕОБХОДИМИ ДА ЗАПАЗЯТ КЛЕТКИТЕ ЗДРАВИ И ГЕНЪТ НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО, ИЗВЛЕЧЕН ОТ ЛИСТАТА НА СРЕДИЗЕМНОМОРСКА МИРТА, КОЙТО УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛЕТКИТЕ И ИМ ДАВА НОВА СВЕЖЕСТ И МЛАДОСТ НА КЛЕТЪЧНО НИВО.

-КИТАЙСКИ ЖЕН ШЕН, НАРИЧАН ОЩЕ “ЕЛЕКСИРА НА ЖИВОТА” ПРЕДОТВРАТЯВА СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА, ПОДПОМАГАЙКИ ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ НА КЛЕТКИТЕ.

СИЛНИЯТ ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ НА КРЕМА СЕ ДЪЛЖИ И НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕФЕКТИВНО ИЗГЛАЖДА БРЪЧКИТЕ В ДЪЛБОКИТЕ СЛОЕВЕ НА КОЖАТА, КАТО НЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВА ХИДРОБАЛАНСА И ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА. МИКРОКАПСУЛИ С ВИТАМИН Е И С СЕ РАЗТВАРЯТ ПРИ ВТРИВАНЕ В КОЖАТА И ПОМАГАТ НА КЛЕТКИТЕ ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТЕХНИЯ НАЙ-ГОЛЯМ ВРАГ - СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ.

С ВРЕМЕТО КОЖАТА Е ВИДИМО ПО-СТЕГНАТА, ПО-ГЛАДКА И С НОВА ЖИЗНЕНОСТ.

Заместители за РЕФАН ПОДМЛАДЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ МАСЛИНА 30МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта