Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ПРОСТУДА (настинка) 100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Ако почувствате първите симптоми — леко главоболие, дразнене в гърлото, слабост, болки в очите — по силите ви е да пресечете болестта. Напълнете леген с много гореща вода, добавете отвара от хвойна или лайка и си потопете краката за продължително време. Изтрийте ги с груба кърпа и обуйте вълнени чорапи. Следваща процедура: направете отвара от лайка, увийте главата си с кърпа и се наведете над горещата пара, вдишвайки дълбоко от нея. Най-накрая, преди лягане, изпийте 1 голяма чаша чай от калина с мед, също много горещ. Към този чай може да се прибави мента и липов цвят.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин