Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Чернодробни и бъбречни заболявания-рецепта с мед и орехи (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Един килограм пресен цветен мед, събран през пролетта, се оставя да ври — заедно с буркана — във водна баня, докато стане съвсем течен. После в меда се изсипва половин килограм орехово брашно. Разбърква се добре и се оставя за един ден. Лечението продължава един месец — по една супена лъжица преди ядене, два пъти дневно — сутрин и вечер. Следва месец — прекъсване. После още един месец лечение. Два месеца — прекъсване. И отново — месец лечение. Периодът на лечение е шест месеца. Дават се гаранции за пълно оздравяване.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин