Papoutsanis натурален сапун от маслиново масло

426

zavod

През 1870 г. в богатия на маслинови дървета остров Лесбос, Димитрис Папуцанис, основава първата фабрика, използваща пара за производство на зехтин с отлично качество.
Но той не произвежда само зехтин.
Малка част от тази ценна суровина се заделя и използва за производството на натурален сапун- сапун от зехтин с много високо качество.

PIC_1
Това отбелязва раждането на компанията Papoutsanis, която вече почти век и половина произвежда продукти за личната хигиена за потребителите от цял свят.

През 1913 г.производствената база се мести в Пирея, от където води началото на първата поточна линия за производство на сапун.

През 1972 г. Papoutsanis се листва и на фондовата борса в Атина.
Развитието на Papoutsanis продължава с откриването на нов завод в северната част на Атика, Халкида през февруари 2001 г.
Това е най-големия завод в Югоизточна Европа за производството на продукти за лична хигиена, с гарантирано висококачество на конкурентни цени.

LOGO
Компанията отговаря на всички изисквания на GMP и е сертифицирана по ISO9001: 2008.

Papoutsanis разполага с огромен производствен капацитет, има собствени търговски марки и много широка продуктова гама.
Работи по най-съвременни технологии – иновативна и изключително гъвкава компания, стремяща се да отговори и на най-високите изисквания на потребителите.

Aropa Estilo ООД стартира представянето на техните продукти на българския пазар с натуралния им сапун – Papoutsanis Pure Olive Oil Soap – за тялото, косата и лицето за цялото семейство. Създаден по стария традиционен начин, зелен сапун Papoutsanis сапун от зехтин с много високо качество.

sertificat

Защо избрахме точно Papoutsanis и техните продукти?

Маслината е известна като „течното злато на Средиземноморието”.
Зехтинът, или маслото от плода на маслиновото дърво, повече от 6000 години е извор на здраве, младост и красота.
То съдържа в себе си всички масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти.
Притежава естествен слънцезащитен фактор и е много полезен за защита от вредните слънчеви лъчи.

Маслиновото масло предотвратява изсъхването на кожата, а заедно с това и образуването на бръчки.
Маслиновото масло оказва благотворно въздействие върху тялото, тъй като ценните му съставки, богатството от витамин Е и освежаващите естествени атниоксиданти се грижат по естествен начин за здравето и хубостта на кожата.
Още от прастари времена се знае, че маслиновото масло допринася за по-бързото обновяване на клетките, възвръща свежестта на кожата и я предпазва от следите на времето.

С естествената си способност да хидратира, заздравява, подхранва и придава блясък, маслиновото масло е надежно природно средство за подържане на здрава и красива коса.

LOGO_vnositel

 

Papoutsanis натурален сапун от маслиново масло може да бъде намерен в аптеките и дрогериите.