Естетична визия без хирургия – как да бъдем привлекателни, здрави и енергични

687

Всяка дама желае да изглежда и да се чувства добре в кожата си. Истината е, че красотата е субективно понятие, но съществуват универсални решения в грижата за външния вид.

Кой е най-добрият вариант?

Стремежът към перфектна визия подтиква жени от цял свят да изпробват най-различни методи, от експерименти в грима и прическата, през изтощителни диети, до сериозни хирургически интервенции. Съвет: не търсете бърз ефект на всяка цена. Важно е да осъзнаете, че красотата и здравето вървят ръка за ръка. Изхождайки от тук, сте способни да постигнете завидни резултати. Ето и някои практически насоки.

Детоксикацияdetox

Прочистването на организма е една от първите стъпки за придобиване на свеж и привлекателен вид. Природата се е постарала да осигури редица билки и храни, богати на естествени антиоксиданти. Възползвайте се от тях. Хидратирайте се редовно, за да се избавите от токсините по-лесно. Пийте вода, фрешове, чайове – течности, които енергизират организма и повдигат тонуса.

Някои диети също са чудесен начин за прочистване и е добре към тях да се подхожда точно с тази нагласа. Редовното подлагане на диети е съкрушително за организма и не може да замени здравословния хранителен режим. А това е следващата важна стъпка към баланса между красота и здраве.

Хранене

hranenetoОбърнете специално внимание на начина, по който се храните, но го направете абсолютно осъзнато. Съобразете се с потребностите на собствения си организъм. Има значение по кое време се храните, през какви интервали, в какви количества, какво ядете. За правилната обмяна на хранителните вещества има значение дори коя кръвна група сте.

Наблягайте на свежи плодове и зеленчуци. Винаги се съобразявайте със сезонните особености и се старайте да хапвате по-леки храни през по-горещите дни.

Движение, въздух и релаксmeditacia

Времето прекарано на открито е безценно за организма. Разходките, свежият въздух и позитивните преживявания са силно препоръчителни  и разкрасителни. Въвличайте се в разнообразни активности при всяка подходяща възможност. Изпробвайте нови неща, спортувайте навън и не спирайте да изучавате околния свят. Колкото по-дейни се поддържате, толкова по-добре ще се чувствате и ще изглеждате. Старайте се да си осигурявате както енергизиращи моменти, така и пълноценна почивка.

Естетична медицина

estetichna-medicinaВ наши дни не са необходими драстични интервенции, които принасят жената в жертва, в името на красотата. Вече има по-лесни и приятни начини за постигане на забележително подобрение във външността + ползи за здравето. Инвазивните процедури постепенно отстъпват място на технология от ново поколение. Технология, която отстранява безконтактно и ефективно редица проблеми. Благодарение на естетичната медицина, не е нужен скалпел, за да се отървете от бръчки, кожни образувания или излишни килограми.

Впечатляващ скок в естетичната медицина прави оборудването на BTL. Компанията предлага иновативни решения за подмладяване и разкрасяване. Едно от тях е уредът BTL Vanquish. Той третира коремната област, като селективно настройва честотата си към мастните натрупвания и ги отстранява трайно. Терапевтичните сесии са кратки и безболезнени, а ефектът – забележителен. Устройството работи на принципа на топлинно индуцирана апоптоза и намалява обиколката на цялата коремна зона.

  Естетичната медицина има редица плюсове пред хирургическите намеси, за това е хубаво преди да предприемете корекция, да премислите добре възможностите си. Слушайте тялото си и не го подлагайте на излишни мъчения. Красотата се крие в хармонията със здравето.