Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4999 ХРИЗАНТЕМА 50ГР. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ХРИЗАНТЕМА 50ГР.

В Китай хризантемите се ползват от векове. Според клинични данни цветовете на хризантемите са отлично средство за подобряване работата на дихателните пътища и белите дробове, стимулират храносмилането, прилагат се при високо кръвно налягане и свързаните с него симптоми – главоболие, замаяност и безсъние, ефективни са при главоболие с неизяснен произход, успокояват зачервените очи вследствие продължително четене, работа с компютър, безсъние, алергии и др. причини. В Азия чаят от хризантеми се счита за едно от най-мощните средства в борбата с вредния холестерол. През лятото той се ползва за охлаждане и утоляване на жаждата и за предпазване от слънчев удар.

Чаят от хризантеми има приятен аромат и благодарение на въздействието на цветовете създава чувство за хармония и релаксация.

Когато се приема като трапезен чай, 8–10 цветчета се заливат с гореща вода, след което се запарват за 5–10 min. Чаят може да се комбинира със зелен чай, плодове лиций, фурми и др.

Приложение: Когато се използва за понижаване на високо кръвно налягане, 1,5 супени лъжици
цветове се заливат с вряла вода, запарват се за 15 min след което отварата се изпива. През деня са пият общо 4 такива чая, като първият прием е в 8.00 часа сутринта, а следващите на всеки 4 часа. Желателно е чаят да се пие на празен стомах и да се направи курс с продължителност 1 месец.

Същата рецепта, приета 2 пъти дневно, облекчава силна стягаща болка в гърдите.

За успокояване на зачервени очи 2 супени лъжици цветове се заливат с вряла вода и се запарват 5 min, течността се пие, а топлите съцветия се отцеждат и се поставят върху очите в легнало положение за 15 min. Процедурата трае 1 час, като на всеки 15 min цветовете се подменят с други топли цветове.

Редовната употреба на чая от хризантеми действа тонизиращо върху стомаха, възстановява жизнените сили и е естествено средство за поддържане на добро здраве.

Заместители за 4999 ХРИЗАНТЕМА 50ГР.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин