Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4693 ЦВЯТ ОТ КАРАМФИЛ 50ГР. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ЦВЯТ ОТ КАРАМФИЛ 50ГР.

Функция
Антисептичен, премахва газовете, възбудително средство.  Действа при стомашно разстройство, подпухване и газове на стомаха.

Фармакологично действие
Карамфилът се използва за третиране на паразити, вируси, и най-различни бактериални инфекции. Най-често се ползва външно за третиране при зъбобол и възпаление на устата и гърлото. Дъвчането на карамфил освежава дъха. Карамфиловото масло е мощен антиоксидант и е полезен за регулиране на инсулина. Карамфилът помага да се предпази в ретината киселината docosaheraenoic, която намалява замъгляването на зрението и подпомага зрението в напреднала възраст.

Заместители за 4693 ЦВЯТ ОТ КАРАМФИЛ 50ГР.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин