Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4901 БИЛКОВИ КАПСУЛИ "ШИАО ИАО" | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

БИЛКОВИ КАПСУЛИ "ШИАО ИАО"

Капсулите „Шиао Иао” са особено подходящи за жени през периода на климакс, но могат да бъдат приемани и от жени от други възрастови групи. Спомагат за регулирането на жлезите с вътрешна секреция, имат благоприятно влияние върху черния дроб и далака, подхранват кръвта, регулират менструацията. Действуват благоприятно при нередовна менструация, при болки в гърдите и гръдния кош, виене на свят, липса на апетит, депресия и други характерни проблеми за климакса. Забавят стареенето на кожата и подобряват умствената способност. Предпазват органите от появата на ракови клетки.

Заместители за 4901 БИЛКОВИ КАПСУЛИ "ШИАО ИАО"

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин