Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AVENE - АВЕН ТОЛЕРИАНС ПОЧ.МЛЯКО БЕЗ ИЗМИВАНЕ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АВЕН ТОЛЕРИАНС ПОЧ.МЛЯКО БЕЗ ИЗМИВАНЕ.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Специализирана грижа за свръхчувствителна и алергична кожа при: нетолерантност към козметични продукти, кожни алергии, остри раздразнения и след медицински интервенции. 

 

СВОЙСТВА:

Млякото  AVENE Tolérance е съставено от най-чистите и сигурни вещества, подбрани заради високата им ефикасност. Не съдържа дразнещи добавки и е произведено по 2 уникални и взаимосвързани патентовани процеса: производство в стерилна среда ETS и уникална опаковка DEFI, предпазваща формулата по време на употреба.Млякото почиства идеално, намалява чувствителността и запазва защитната функция на кожата. 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте сутрин и вечер с върха на пръстите с кръгови движения. Отстранете внимателно с помощта на тампон, без да търкате, накрая нанесете крема

Заместители за AVENE - АВЕН ТОЛЕРИАНС ПОЧ.МЛЯКО БЕЗ ИЗМИВАНЕ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин