Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E264 Ammonium acetate /Амониев ацетат/ Консервант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E264 Ammonium acetate /Амониев ацетат/ Консервант

В Руската федерация, хранителен консервант E264 амониев ацетат не би могъл да бъде сертифициран и одобрен от Института по хранене на Академия на медицинските науки.

Амониевият ацетат е химично съединение като кристално твърдо вещество, което се получава в резултат на излагане на оцетна киселина с амоняк. E264 се счита за лесно достъпно и евтино за производство на хранителни добавки.
Активното химично съединение амониев ацетат се използва като реагент или биоразградими вещества.
Химичният състав на E264 определя отличителните свойства на съединението.
В състояние е да промени вкуса на приготвените храни и да смекчи характера на кисел вкус на някои сурови съставки.

E264 амониев ацетат се използва не само в храните, но също така и във фармацевтичната и в химическата промишленост.
Например, с амониев ацетат се гравира вълнен плат с цвят.
Включен е в повечето диуретични лекарства.

Основната вреда на E264 е способността да предизвика трайни алергични реакции при хора с индивидуална непоносимост към хранителните добавки.
Въпреки това, такива тежки последствия храна консервант E264 амониев ацетат предизвика малък кръг от теми.
Въпреки това, някои изследователи смятат, че вероятно предозирането на амониев ацетат може да предизвика фатални нежелани последици за здравето и живота на човешкото тяло.
E264 амониев ацетат беше даден статут на "относително безопасна" добавка за здравето на човека.
Използването на съвременната хранителна индустрия  на E264 обаче, е забранено или ограничено в повечето страни на света.
За да работите с амониев ацетат, се спазват специални процедури за безопасност, която предвижда задължително наличието налични предпазни средства и специално облекло.
След контакт с кавото и да е количество на амониев ацетат, по лигавицата или кожата се получава усещане за парене и дискомфорт.
Ако това се случи, трябва да се потърси незабавно медицинска помощ, за да се избегнат сериозни последици, които могат да възникнат в резултат на негативното въздействие на амониев ацетат върху човешкото тяло.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс