Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E217–Sodium Propyl p-hydroxybenzoate / Натриев Пропил p-хидрокси бензоат/ КОНСЕРВАНТ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E217–Sodium Propyl p-hydroxybenzoate / Натриев Пропил p-хидрокси бензоат/ КОНСЕРВАНТ

.По външен вид, консерванта E217 е чисто бял кристал с брашнеста структура.
Обикновено, активният натриев пропилов естер на р-хидроксибензоена киселина може да бъде намерен в химическия състав на месо и месни продукти.
Продължават да използват при производството на козметични продукти.
Трябва да се отбележи, че дори и най-елитните и скъпи козметики често са направени с помощта на E217.
Натриева сол на пропилов естер на р-хидроксибензоена киселина е химически активно вещество, което е в състояние да предотврати появата и развитието на различни патогенни бактерии, дрожди, гъбички и плесени.
Обикновено, E217 се използва за производство на козметика на водна основа.
Например, течен сапун, шампоан или душ-гелове.
По-голямата част от козметичните ментета скъпите и популярни марки съдържат в структурата си E217.

Консервант E217 Натриев пропил естер на р-хидроксибензоена киселина отдавна доказани и научно обосновани, така че тази добавка е забранена за употреба в много страни, а не изключение в Европа, САЩ, Япония и Руската федерация.

Основната вреда храна консервант E217 Натриев пропил естер на р-хидроксибензоена киселина е канцерогенен ефект, действащо върху човешкото тяло.
Учените са доказали, че вредата на консервант E217 може да се изразява в появата и развитието на злокачествени ракови заболявания.

Тези заболявания са тежки и трудни за лечение.
Повечето форми на ракови заболявания могат да бъдат фатални.
Освен това,  консервант E217 както и много други химикали от тази група могат да предизвикат пристъпи на хиперактивност при децата.
И в следствие на това хиперактивни деца са повече уморени от изтощение.
Всички трябва да избегнат контакт с хранителния консервант, особено хората, които страдат от хипертония, астма или алергични реакции към хранителни добавки.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс