Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
Е1202 Polyvinylpolypyrrolidone / Поливинилполипиролидонът / | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

Е1202 Polyvinylpolypyrrolidone /Поливинилполипиролидонът/

Благодарение на различните нейни свойства и химична структура на хранителната добавка Е1202 Поливинилполипиролидонът намира доста широко приложение в хранително-вкусовата промишленост.

Тази хранителна добавка може да служи като сгъстител, стабилизатор или диспергиращо средство.

На външен вид и химико-физични параметри на хранителната добавка е подобна на прах и се характеризира с цветове от чисто бяло до жълтеникав оттенък.

В областта на химическата промишленост Пиливинилполипиролидонът
се синтезира чрез химична реакция.

Хранителната добавка Е1202 Пиливинилполипиролидонът е специална форма на полимери, така наречените разширени структури, които могат да повлияят на макромолекулни полимерни форми на някои фенолни съединения се характеризират с ниска степен на полимеризация.

В хранително-вкусовата промишленост са активно използване на редица специални свойства - Пиливинилполипиролидонът може да предотврати появата на помътняване или утаяване, които обикновено се утаява на дъното на бутилката или друг съд за съхранение на крайните хранителни продукти.

Заслужава да се отбележи, че хранителната добавка Е1202 може значително да увеличи срока на годност на алкохолни напитки.

Пиливинилполипиролидонът успешно се прилага във фармакологичната индустрия.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс