Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E585 Ferrous lactate /Желязен лактат/ Минерална сол и емулгатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E585 Ferrous lactate /Желязен лактат/ Минерална сол и емулгатор

Свойствата на E585 желязен лактат са добра причина да се причисли към категорията на хранителните добавки и медицински изделия, използвани при лечението на някои видове заболявания.

Заслужава да се отбележи, че уникалните свойства помагат за  лечението и превенцията на желязо-дефицитна анемия, които могат да произтичат от различни фактори.
Например по време на операция, загуба на кръв, по време на бременност и кърмене.

В хранително-вкусовата промишленост се използва като стабилизатор и оцветител за хранителни продукти.

На външен вид и структура прилича на желязен лактат - кристален прах, който се откроява със своя характерен блатно зелен и леко бял цвят, както и наличието на специфична миризма, присъща за веществото.
Е 585 това е нещо подобно на емулгираща сол, която се използва в комбинация с други соли, разплавящи храната като в топеното сирене.

Той може да има доста отрицателно въздействие с предозиране на химикали.

 Когато превишаването на препоръчваните дози, може да се появят следните симптоми: гадене, виене на свят, повръщане, както и потъмняване на урината или изпражненията, тежко главоболие и сънливост.


 

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс