Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E575 Glucono- delta –latone /Глюконо-делта-лактон/ Минерална сол и емулгатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E575 Glucono- delta –latone /Глюконо-делта-лактон/ Минерална сол и емулгатор.Органично активното съединение Глюконоделталактонът г-лактон или делта лактон е нищо друго освен един бял прах, без мирис.

Сред отличителните свойства на емулгатор E575 може да се подчертае способността на дадено вещество в контакт с вода и да се подложи на бавна хидролиза, което води до образуване на глюкан киселина.
Уникалността на емулгатор E575 Глюконоделталактонът г-лактон на човешкото тяло може да се състои в способността на дадено вещество да подобри действието на антиоксидантите.

 В хранителната промишленост емулгатор E575 Глюконоделталактонът г-лактон се използват най-много като киселинен регулатор, подкислител и антиоксидант синергист.

Той има ясно изразен сладък вкус, който се характеризира с възможността за промяна във времето в леко кисел.

Глюконоделталактонът г-лактон  се отнася до съединения с естествен произход.

Този статус показва, че E575 е намерен в природата и съдържа в състава си сушени плодове.
Например, голямо количества органично активно съединение е в стафидите.

Той се използват за отлагане на протеини във вече получените смеси.

Действа като придава форма, като стабилизатор и подкислител за колбаси.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс