Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E536 Potassium ferrocyanide /Калиев фероцианид/ Минерална сол и емулгатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E536 Potassium ferrocyanide /Калиев фероцианид/ Минерална сол и емулгатор

Химичната структура и свойствата на емулгатор E536 калиев фероцианид показват, че съединението принадлежи към групата вещества на калиев хексацианоферат или цветно желязо.

Към формализиране на името има и други имена - калиев хексацианоферат трихидрат II, жълта кръв сол, калиев фероцианид и съкращението FSW.

Хранителната добавка може да поеме функциите на уникалните свойства на съединенията да се използват в хранително-вкусовата промишленост, като течащ агент.

В момента калиев фероцианид често се използва като средство, което предотвратява образуването на буци и спичане на крайния продукт.

В действителност емулгатор E536 е включен в състава с не толкова голямо количество в храната.

Калиев фероцианид е добавен в производството на сол, която се използва от по-голямата част от жителите на планетата Земя.

Използва се в някои от колбасите и някои месни продукти.

В процеса на производство на алкохолни напитки, обикновено вино, E536 помага за премахване на излишъка от  базови тежки метали катиони от виното.

E536 се използва в процеса на багрене на тъкани, както и производството на пигменти.
В химическата промишленост храна емулгатор E536 е използван при производството на циановодород, както и цветни хартии и ферит.

Заслужава да се отбележи, че лекарите настояват за стриктно спазване на правилата на съдържанието в храните състава на емулгатор E536 калиев фероцианид.

Смята се, че в повече от установените норми на специалисти в / кг
Съдържанието на 10 мг на емулгатор E536 калиев фероцианид в готови продукти могат да бъдат причина за съществена вреда на човешкото тяло.

 

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс