Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E527 Amonium hydroxide/Амониев хидроксид/ Минерална сол и емулгатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E527 Amonium hydroxide/Амониев хидроксид/ Минерална сол и емулгаторПо структура и свойства 27 амониев хидроксид е вещество, образувано чрез взаимодействие на амоняк с водна основа.

Известен е и с други имена - амонячна сода, амонячна вода.

E527 има рязко характерен мирис.


В химическата промишленост се произвежда  25% разтвор на амонячна вода, която се получава в резултат на насищане на водата с амоняк, който е в газообразно състояние.

Амониев хидроксид или амонячна вода се използва в химическата промишленост при получаването на амониеви соли, които се използват в селското стопанство за производството на азотни торове.

Освен амониеви соли, използвани за производството на различни багрила, амоняк, и сода допълнение.

В хранителната промишленост емулгатор на E527 често се използва в състава на хранителните продукти, съдържащи какаово масло или прах.
Тя може да бъде в сладка, карамел, шоколад или бонбони, сладкиши и други печива.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс