Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E525. Potassium hydroxide /Калиев хидроксид /Минерална сол и емулгатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E525. Potassium hydroxide /Калиев хидроксид /Минерална сол и емулгатор

. В областта на химическата промишленост, има няколко имена на  E525 калиев хидроксид, сред които са двете най-често срещани имена - каустически поташ и калиева основа.

Според структурата, вида и свойствата на E525 Калиев хидроксид е хигроскопични кристали, които не се различават по цвят, мирис или ясно изразен аромат.
Обикновено щетите E525 Калиев хидроксид може да доведат от контакт с  лигавицата или човешка кожа.

E525 калиев хидроксид се използва в състава на какаото, както и други производни на какаово масло или прах, с изключение на замразени зеленчуци или плодове, бебешка храна.

Разполага с широка гама от приложения, които не се ограничават само с хранително-вкусовата промишленост.

 Например калиев хидроксид се използва за синтезиране на метан.

Когато е изложено на високи температури съединението започва да показва свойства, които се използват за почистване на изделия от стомана материали от различни замърсители, като например масло или други мазнини.
Експертите предупреждават срещу негативните ефекти на емулгатор E525 Калиев хидроксид за човека и се говори за необходимостта да се съобразят с повишени мерки за сигурност при работа.

Смята се, че най-големите щети и тежко увреждане може да доведе в контакт с кожата и очите.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс