Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E 473 Sucrose esters of fatty acids /Захарни естери на мастни киселини/ Стабилизатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E 473 Sucrose esters of fatty acids /Захарни естери на мастни киселини/ Стабилизатор

Трябва да се отбележи, че отделните свойства на стабилизатор E 473 Захарни естери на мастни киселини позволяват да се направи едно химично съединение в списъка на безопасно за добавките човешкото тяло.

Има вероятност от увреждане от стабилизатора на храни E 473 Захарни естери на мастни киселини и дългосрочно непрекъсната употреба в хранителни продукти, съдържащи добавката.

Подобно на останалите членове на групата на стабилизаторите, химическите характеристики освен свойствата на стабилизатора, позволява употребата като добавка в шейпър.

В допълнение стабилизатор E 473 има решаващо влияние върху нивото на консистенция и вискозитет на готовите продукти.

Също така хранителна добавка E 473 е в състояние да се справи със задачите на емулгатор.

Най-често стабилизиращите свойства, характерни стабилизатор E 473 и естерите на мастни киселини, използвани в процеса на производство на хляб и тестени изделия.

Смята се, че стабилизатор храни E 473 Захарни естери на мастни киселини и могат значително да подобрят качествената храна и потребителски вид.
Неговата структура е с форма на гел или бяло прахообразно вещество, с горчив вкус и пълно отсъствие на миризма.

E 473 се използват при производството на някои видове ферментирали млечни продукти, десерти, включително крем на базата на мляко или сладолед.

Може да бъде намерен в сладкиши и захарни изделия, диетични храни, напитки на прах, мусове, сосове, сладкарски крем, тестени и сладкарски изделия.

Стабилизатор E 473 е идеален за повърхностна обработка на плодове или други хранителни продукти.

Педиатрите настояват, че родителите трябва да наблюдават внимателно тези храни, които са включени в дневния хранителен прием за деца.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс