Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E465 Ethyl methyl cellulose /Етил метил целулоза/ Стабилизатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E465 Ethyl methyl cellulose /Етил метил целулоза/ Стабилизатор

Структурата и свойствата на стабилизатор Е 465 се отнасят до продукти, получени чрез модификация на природна целулоза.

Поради отличителните качества на стабилизатор E465,  може да се използва по много начини, не само за предназначението му с цел хранителна добавка, т.е. като стабилизатор.

А и  като емулгатор, формировател, отпенващ агент и разпенващ агент и сгъстител.

Външният вид може да бъде характеризиран както следва - прахообразна субстанция в светъл нюанс, който съчетава прекрасно с разтвори на водна основа, напълно разтворим в алкохол.

Лекарите вземат под внимание резултатите от научните изследвания и се съгласяват, че добавката е опасна и вредна за здравето, но малко страни са взели решение за пълна, не частична забрана.

Етил метил целулозата се ползва в производството и стабилизирането на сметана, плодове или плодове и ягодоплодни пяна в десерти и сладкиши.
Използва се и като регулатор на нивото на вискозитет на алкохолни напитки (луга).

Често се ползва като добавки в материалите за покриване на готовата храна.

Етил метил целулозата е получена чрез излагане на химикали върху естествени суровини.

За производството на стабилизатор E465 се ползва памук или дървесни суровини.

Свойствата, дължащи се на химическия състав на хранителната добавка, която се отнася до така наречените "баласт" вещества, отличаващи се с неусвояемост в стомашно-чревния тракт на човека.

Етил метил целулозата може да се изразява в способността за биологично активно съединение, което  да допринесе за развитието на някои форми на сериозни заболявания.
Може да предизвика алергични реакции, често консумирането на храни, които съдържат в структурата опасно химично вещество.

 

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс