Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E450 Pyrophosphates (Diphosphates) /Пирофосфати, Дифосфати/ Стабилизатор | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E450 Pyrophosphates (Diphosphates) /Пирофосфати, Дифосфати/ Стабилизатор

Според характеристиките и свойствата на стабилизатор E450 пирофосфати се отнася до група на химични съединения, които се използват в хранително-вкусовата промишленост като стабилизатори и емулгатори.

Не се изчерпва обхвата на специфичните свойства.

Органични повърхностноактивни вещества пирофосфат се използва за увеличаване на срока на годност на крайния продукт.

E450 поддържане на последователността и вискозитета на храната.
Допринася за запазване на оригиналния вкус и характеристиките на готовите продукти.

Може да се използва като агент, който има способност за запазване на влагата, както и регулатор на киселинността, емулгиращи соли или оцветяващи фиксатор.

Получава се в резултат на дехидратация, натриев хидроген фосфат, както и измервателни станции нанограта-рофосфата.

В производствените процеси на химическата промишленост за производство на храни е използван метод на подкиселяване на разтвора от действието на натриев пирофосфат и солна киселина.

Стабилизатор E450 пирофосфати има универсални свойства, които са присъщи на няколко вида хранителни добавки.

Може да увеличи срока на годност на хранителни продукти, както и да има съгласуваност и вискозитет нивото на крайните хранителни продукти.

Оказва въздействие върху процесите естественото окисляване, което в крайна сметка ще започне да се проявява чрез готовите за прилагане хранителни продукти.

Пирофосфат, помага за спиране на окисляването в храната, като по този начин удължава срока на годност на хранителни продукти.
Въпреки, че хранителната добавка е включена в списъка на разрешените за употреба, експерти отбелязват очевидната вреда от стабилизатор E450 пирофосфати за човешкото тяло.

В резултат на неблагоприятните последици е нарушена способността да абсорбира калция, което води до остеопороза.

Пирофосфатите повишат нивата на холестерола в кръвта, както и действа като канцероген за човека.

 Лекарите не могат да игнорират резултатите от най-новите изследвания следователно определят максимално допустимата норма на потребление на опасните химикали в храната.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс