Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E367 Calcium fumarate /Калциев фумарат/ Антиоксидант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E367 Calcium fumarate /Калциев фумарат/ Антиоксидант

Калциев фумарат - химически активно вещество е бял прах с кисел вкус, без изразена миризма.

В химическата промишленост, калциев фумарат се синтезира от амоняк и мравчена киселина.

Химическата реакция се разлага на кисели соли и се използват като антиоксиданти, киселинни регулатори.

Според неговите свойства на антиоксидант E367 калций фумарат киселинна група се отнася до соли, получени под действието на калций и фумаринова киселина.

Обикновено, антиоксидант E367 се използва, за да се предотврати окисляването на хранителен продукт.

Отличителни качества на калциев фумарат позволяват да намерите широка гама от химически съединения и не само в хранително-вкусовата промишленост.
Разрешена да се използва в производството на хранителни продукти на територията на някои държави, включително Русия, Съединените щати или Европейския съюз.

Като се обръща внимание на възможното сериозно заболяване, което може да се развие в резултат на увреждане от Е367, специалисти поставят сигурни документи в санитарните норми и правила на максимално допустимата дневна норма на потребление на опасното вещество и съдържанието на съединението в състава на храните.

Лекарите са склонни да вярват, че дори и малко количество калций фумарат може да се отрази неблагоприятно на общото здравословно състояние и здравето на човешкото тяло.
Да не говорим за факта, че има някои "рискови групи", който включва хора с индивидуална непоносимост към хранителни добавки, включително антиоксидант E367.

Смята се, че на 6 мг калций фумарат се отнася до всеки килограм тегло на здрав възрастен не могат да причинят значителни вреди.

Родителите трябва да обърнат специално внимание на храненето на децата, тъй като това е опасно за организма на детето..

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс