Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E328 Ammonium lactate / Амониев лактат / Антиоксидант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E328 Ammonium lactate /Амониев лактат/ Антиоксидант

По химичен състав и свойства E328 амониев лактат принадлежи към групата на антиоксиданти, които са синтетично получени от млечна киселина.

Неговият статут е на "условно безопасна" хранителна добавка.

В химическата промишленост антиоксидантът E328 често се нарича с пълното име - 2-хидроксипропионат амониев (молекулярна формула CH 3 CH (OH) SOONN4). По външен вид антиоксидант E328 не е много по-различно от група от подобни химичен състав и свойства на съединенията. Бял кристален прах, който се разтваря във вода перфектно и алкохолни разтвори.

Млечна киселина и производни на химичните съединения се различават по способността им за насищане на организма с въглехидрати.

На свой ред, въглехидратите дават необходимото количество енергия за нормалния процес на живот, както и функциониране на жизнено важните системи в организма. Полученото синтетично в резултат на химическите реакции амоняк засяга млечна киселина, получената киселина се разлага на соли, които се използват като антиоксиданти и емулгатори.
Химически активното вещество се добива от млечна киселина и има положително въздействие върху работата на мозъка и нервната система на човешкото тяло.

Изразява в положително въздействие върху човешките мускули.
До момента няма ясно изразен отрицателен ефект на антиоксидант E328 върху човешкото тяло, обаче "условно безопасна" хранителна добавка се прилага само за тези съединения, които могат да навредят само в много малък процент от пациентите, които страдат от индивидуална непоносимост към лактозата.
 Заслужава да се отбележи, че в Руската федерация използването на антиоксидант E328 в производството на хранителни групи стоки, забранени от закона.


Млечна киселина и нейните соли са доста лесно усвоими от организма. Въпреки това, лекарите съветват възможно най-малко да се ядат храни, които съдържат хранителни добавки, включително и аE328.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс