Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E327 Calcium Lactate / Калциев лактат / Антиоксидант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E327 Calcium Lactate /Калциев лактат/ Антиоксидант

Храни антиоксидант E327 калциев лактат помага за предотвратяване развалянето на храните в резултат на окислителните процеси, които в крайна сметка ще започнат да се появяват в готовия продукт.

Отличителни качества на E327 калциев лактат помагат за забавяне на естествените процеси на окисление и увеличаване на срока на годност.
В химическата промишленост E327 калциев лактат е посочен като калциева сол на 2-хидроксипропанова киселина (Формула калциев лактат S6N10O6Sa * xH2O, където х = 0-5).

На вид Калциев лактат не е много различно от други подобни в химичната структура и свойства на вещества с антиоксидантно и антиоксидиращи свойства.

Прахът е бял или светложълт цвят, има един деликатен и лек аромат.

Химически активното вещество, което е част от E327 калциев лактат, е напълно разтворим в гореща вода и в студени разтвори на водна основа, слабо смесващ се с етер, алкохол (етанол) или хлороформ.

Има наличие на големи количества калций в хранителните добавки.

Около 13% от химическия състав на антиоксидант E327 отчита калций. Обикновено, антиоксидант E327 калциев лактат се получава чрез химическа реакция, през който млечна киселина се неутрализира хидроксид карбонат специални реагенти. Следва да се отбележи, че лекари и учени от години в редица проучване не само на химичния състав или свойства на хранителните антиоксиданти E327 калциев лактат. Смята се, че хранителната добавка "условно безопасна" за човешкия живот и здраве.

 Някои учени твърдят, че ползите от E327 калциев лактат е толкова очевидно, че това е просто глупаво да се отричат положителните ефекти на антиоксиданти върху човешкото тяло.

Използването E327 калциев лактат се състои главно в химическия състав на съединението, което е обогатен на калций.

Действа като мощно детоксициращо химическо съединение.

Обогатява тялото с калций при хората.

При недостиг на калций в човешкото тяло, започват да се появят необратими процеси, които могат значително да влошат здравето.

В състояние е да възстанови необходимото ниво на калций в кръвта.

 Но с всички предимства може да причини съществена вреда на хората, които страдат от непоносимост към лактоза.

Лекарите се съветват възможно най-малко да се ядат храни, които съдържат в химичния им състав на калциев лактат, хора, страдащи от атеросклероза, костни метастази, хиперкалциемия, и саркоидоза.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс