Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E309 Delta- Tocopherols /Делта-Токофероли/ Антиоксидант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E309 Delta- Tocopherols /Делта-Токофероли/ Антиоксидант

Антиоксидант E309 се използва главно за премахване на окислителните процеси в храната, както и за предотвратяване на промяна в цвета им.

 Веществото се получава  по химичен начин, суровината за него е натурален витамин Е. Затова полезните свойства на E309 Делта - токоферол почти изцяло повтарят качеството на природния токоферол.


Важно е да не се обърка Е309 с естествените токофероли - толкова изолирана група от тези вещества и техните производни действат като силни антиоксиданти, които не носят негативните последици за човешкото тяло.

Освен това, E309 неспособен да повлияе на патогените и гъбичките, във връзка с които неговото използване за тези цели не е оправдано.
Поради липса на разрешение за ползване на E309 в козметиката и фармацевтичното производство, там не се прилага.

В същото време в хранително-вкусовата промишленост в някои страни E309 се добавя, че удължават срока на съхранение на месото и мазните храни.

E309 може да се използва като антиоксидант в растителните масла, емулгатор и стабилизатор в производството на майонеза при печене подобрител.

Често се среща веществото в състава на боите на базата на каротини, сухо мляко, маргарини, спредове, както и картофени продукти и готови зърнени закуски.
При дефицит на E309, както и витамин Е,  се получава увреждане на  кръвните клетки, придобива се мъжки и женски стерилитет, намалена сексуална активност.

С използването на антиоксидант E309 се наблюдава предотвратяване на мастни депозити в мускулите, премахват се нежелани промени в лигавицата на очите, сърдечно-съдовата система и стомашно-чревния тракт.

Е309 в рамките на ЕС и в Украйна се използва активно.
Безспорни предимства на хранителни антиоксиданти E309 в човешкото тяло, поради липсата на вредно въздействие върху здравето като цяло.

Ето защо храната, от които се състои от токофероли и техните производни, се препоръчва да се използва от много хора.

Това е особено препоръчително за тези, които живеят в неблагоприятни условия, които се дължат на опасни условия на труд, лоши климатични среди и екология.Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс