Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/eSupplements.php on line 6
E307 Alpha-tocopherols /Алфа-токофероли/Антиоксидант | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Е-Добавки" на АПТЕКА-info.comняма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Е та в храните има за цел само да дава информация за намиращите се допълнителни добавки в хранителните продукти, козметика и лекарства. Тази информация не може да замести експертни мнения в областа, както и да се взима в предвид за начин на хранене и живот. Аптека Инфо не носи отговорност за достоверността на поднесената информация, както и за вреди, настъпили при съобразяване с поднесената информация. Информацията е преведена от чуждестранни източници. Възможни са пропуски
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете Е-Добавка: Търсене по име Търсене по описание

E307 Alpha-tocopherols /Алфа-токофероли/Антиоксидант

По наименованието си  E307 алфа-токоферол се разбира, че е синтетичен и че се  получава изкуствено.

 Неговата основна функция е възможността да  предпази храните от промяна в цвета, които винаги се появява в резултат на окислителни процеси.

Добавя се  при производството на продукти, които са с високо съдържание на мазнини и масла.

Може да удължава срока на съхранение на готовата продукция.

Използва се в производството на масла и мазнини не само като антиоксидант, а и като витаминни препарати, което значително обогатява готовите продукти на витамин Е.

В допълнение, широкото използване на E307 получава и поле на фармакологията - там тя се добавя към лекарства и витамини.


В Руската федерация, ЕС и Украйна за добавката е напълно разрешена.


Ползите от алфа-токоферол са сходни с благоприятния ефект на витамин Е.

Това вещество предпазва клетките от вредните ефекти на свободните радикали и предпазва от окислителни процеси и мазнини, най-важната роля е да регулира поглъщане на кислород на клетъчно ниво.

Препоръчва се поради липса на кислород, хипертония, диабет, сърдечно-съдови заболявания, и злокачествени неоплазми.

Витамин Е до голяма степен подобрява функционирането на митохондриите, които са отговорни за образуването на времето, необходимо за енергията на клетките.

 И това е особено вярно в лечението на рак.

Необходим е за половата система на човека.

Препоръчва се за да няма възможни нарушения на плода по време на бременността на жената, докато за мъжете липсата на алфа-токоферол е резултат за безплодие и неспособност да се оплоди.

Функционалните свойства на E307 алфа-токоферол  еспособността му да предпазва клетките от недостиг на кислород и да осигурява достатъчна абсорбция на витамин А. Именно поради тази причина се препоръчва да се приема витамин А заедно с токоферол.

За допустимата дневна доза от веществото се счита за  20-40 мг алфа-токоферол.

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс