Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/simptoms.php on line 7
Инконтиненция (незадържане на урина) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Секцията "Сиптоми" на АПТЕКА-info.com дава най-обща представа за възможните заболявания.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се консултирайте с Вашия лекуващ лекар или фармацевт. Секцията "Симптоми" няма за цел да определя диагноза!

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете симптом: Покажи

Инконтиненция

(незадържане на урина)

Напреднали неврологични заболявания, болест на Алцхаймер, атрофичен вагинит, инфекция на пикочния мехур, диабет, прекомерен прием на течности, загуба на мускулен тонус, множествена склероза, простатит, психологични проблеми, ограничена подвижност, травма на гръбначния мозък, удар (инсулт) инфекция на пикочните пътища
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин