Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Болки в кръста (лумбаго) (счукан чесън и свинка мас ) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
1.Изгарят се лозови пръчки/сухи здраави и незагнили/Пресява се  пепелта.От нея се взема 3  с.л.,смесва с 4 глави счукан чесън и лъжичка и половина свинска мас/несолена/.Полученият сив крем се нанася  на парче плат и се слага на болното място,предварително намазано обилно със спирт,превързва се с вълнена кърпа,като между нея и плата се слага найлон.Превръзката стои  2 часа и половина.Прави се 3 вечери,почива се 15-20 дни и се повтаря.Това направих 3 пъти и съм много добре.
/В-к"Зн"бр.13-99 год./

2.При болки в гръбначният стълб от захапване на прешлените да се маже с мехлема Диклакгел болният участък ,като се масажила и разтрива. За успокояване на болките да се пие сутрин и вечер по 20 мг.пироксикам./д-рКамен Пенчев- г.Габрово 19.02.2003 г./.
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин