Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Затлъстяване (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Едно от последиците от атонията на червата е затлъстяването. Причините за затлъстяването могат да бъдат и нарушението в обмяната на веществата, и преяждането. Затова най-важната препоръка — да ядете по-малко и повече да се движите, при това не бавно, от дивана до масата, а активно — до изпотяване. Какво значи да ядете по-малко? Много хора, не особено пълни, казват: „Ям колкото едно врабче“. Не им вярвайте. Да се мине на намален порцион е тежко, но необходимо. Трябва да се яде не веднъж-два пъти дневно, а най-малко пет-шест пъти. При това забравете за тлъстото, пърженото, сладкото, най-вече за тестото с мая, за маслото, кремовете, сметаната. Вашето спасение е в зеленчуците и плодовете, в малкото количество варено месо или риба, в препечения хляб.
Много е полезно гладуването. Да не се яде нищо 24 часа, само да се пият билкови отвари, вода, сокове. Такъв диетичен ден трябва да се прави поне веднъж седмично. Ако много ви измъчва гладът, изпийте половин чаша ментова настойка. Но един ден гладуване не означава, че през всички следващи дни може да се яде много. Умереност! — това трябва да е вашият девиз. А за награда — стройна талия, лека походка, изчезване на болките в черния дроб, възобновяване на правилния сърдечен ритъм, подобряване на дейността на съдовете. А в името на това си заслужава да жертвате някое парче пресен хляб с масло или торта.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин