Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Атония на червата (забавена перисталтика) (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Тази болест е съпроводена от запек, болки в корема, отоци, липса на апетит, натрупване на ненужни вещества в черния дроб, стомаха и другите органи. С агонията е необходимо да се борите дълго и настойчиво.
Ето няколко препоръки. Първата е задължителна — повече движение и коремни упражнения. Относно храненето — трябва напълно да се откажете от голямо количество тестени ястия и изделия, от картофите, месото, сладкишите. Колкото и да не сте свикнали, започнете да се храните със зеленчуци и плодове. С тях да започвате и с тях да свършвате — в суров вид. Особено са полезни прясното и кисело зеле, морковите, цвеклото, пресните краставици, ряпата, ябълките, сливите. Приготвяйте и консумирайте повече ястия от тиквички, зеле, патладжани, пипер, моркови, лук. Полезни са салатите и кашите — елдова, от счукан ечемик, зеленчуковите супи. Всичко това ще действа върху организма ви като добра метла, която подтиква червата да функционират, като премахва ненужните вещества. За да не ви измъчват болките — пийте билкови отвари: от жълт кантарион, лайка, хвощ.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин