Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Как да подсилим сърцето (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Отшумели са години от живота ви. Започвате да усещате, че ви стяга сърцето, чувствате пробождания и болка, появява се задухът, започвате бързо да се уморявате. Настава време не да чакате, че всичко от само себе си ще се промени към по-добро, а да започнете борба за укрепване на сърцето и съдовете. От това ще зависи вашето здраве и дълголетие. Ето няколко необходими съвети. Веднъж и завинаги напълно се откажете от вредните навици — употребата на алкохол, цигари, голямо количество тлъста и месна храна, пикантни подправки. Свежият въздух, движението, умереното и рационално хранене ще ви помогнат да си възвърнете предишното състояние, ще подобрят здравето ви.
Много хора се интересуват, какво трябва да пият, когато ги боли сърцето. Шипкова отвара с мента и лъжичка мед, отвара от корени на валериана преди лягане.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин