Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Хемороиди (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Какво да говорим — всяка болест е неприятна, но хемороидите причиняват особена болка и неудобство. Но има лек и за тях. Ето няколко народни рецепти. Открай време знахарите са лекували хемороидите със свежи листа от трепетлика, които се слагат върху хемороидалните израстъци. След ден-два процедурата се повтаря. И така — няколко пъти.
В гърне се наливат два литра мляко. Вътре се слагат четири големи глави лук. Гърнето се запарва продължително във фурната. После върху гърнето се поставя дървен или картонен кръг, сяда се върху него така, че парата да отива към хемороидите. Тези сеанси се повтарят на всеки три дни. Обикновено след четвъртия сеанс израстъците, следователно и болките, изчезват. Добре е преди процедурата — 6 часа преди нея — да се вземе нещо очистително, за да прочистите добре стомашно-чревната система.
Събират се цветове на лопен, изсушават се, запарват се като чай, пие се два-три пъти дневно. По този начин известната в Екатеринбург знахарка Олигер е излекувала стотици болни. Напитката е спирала хемороидални кръвотечения, премахвала е болки и израстъци.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин