Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Класическа диета (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
За жените, които искат да бъдат стройни, млади и, разбира се, здрави.
Закуска.
 Шипкова отвара с касис и лъжичка мед. Няколко лъжички прясна извара. Между закуската и обяда — ябълка или морков.
Обяд.
 Няколко парченца варено месо, яйце, зеленчуци.
Вечеря.
 Малко месо и много зеленчуци с малко олио. Преди лягане — чаша билкова отвара, която е необходима за нормалното функциониране на стомаха, черния дроб, бъбреците. В отварата задължително сложете мента, за премахване на нервното напрежение, за здрав сън.
Както виждате, в диетата има и месо. Това е за тези, които са свикнали с него. Отвиквайте от него постепенно. С течение на времето го заменяйте със зеленчуци, каши, сушени плодове.
Трябва да се отбележи, че предлаганата диета е основа за вашата фантазия, можете да променяте асортимента от продукти до безкрайност. Сами трябва да си изберете меню, да контролирате реакциите на организма ви по отношение на едни или други продукти.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин