Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Съвети за астматици (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
В Русия, особено Сибир и във Финландия, където обичат сауните, тази болест почти я няма. Но вие нямате сауна. Какво да правите? „Лечебникът“ предлага рецептата на известния американски доктор Уокер. Според неговото учение, за успешна борба с астмата, трябва веднъж и завинаги да станете вегетарианец, да изключите от менюто си храната, съдържаща нишесте, мляко и захар. Много полезни при астмата са зеленчуковите сокове, на първо място е сосът с лимонов сок и хрян. За 200 грама настърган пресен хрян се взима сок от 2–3 лимона. Пие се по половин чаена лъжичка сутрин и следобед — ежедневно. Като страничен ефект може да се появи сълзене в очите, но на това не си заслужава да се обръща внимание. Сосът трябва да се пие доста продължително време, без да се добавя нищо към него, а също така и да не се пие вода след него. Лекарството не вреди на бъбреците, жлъчния мехур, лигавицата на червата, при условие, че не се добавя оцет, хрянът е пресен, а лекарството се съхранява на хладно място.
При астматични пристъпи можете да пиете ечемичено кафе, да гълтате парченца лед, да вдишвате нишадъров спирт, да слагате синапени лапи върху прасците, да разтривате тялото си с четка. Стаята ви винаги да е проветрена.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин