Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Ревматизъм и остеохондроза (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
При лечение на ревматизма трябва задълго да се откажете от месото и да преминете на вегетарианска храна, да ядете колкото се може повече сурови зеленчуци и плодове. При лечение на ревматизъм на ставите, месото изобщо трябва да се изключи от менюто ви. Всички най-нови източници препоръчват да се започне лечението на ревматизма с фундаментално пречистване на организма. Прочистването и гладуването — поне веднъж седмично — са задължителни, тъй като ускоряват процеса на оздравяването и винаги довеждат до чудесни резултати.
Хранителните продукти с киселинен характер трябва абсолютно да се изключат от диетата: захар и продукти със съдържание на захар, мляко, яйца, риба, сладка, оцет, подправки, съдържащи черен пипер, силен чай, кафе, пържена и тлъста храна, приготвена за продължителна употреба.
Към всичко това трябва да се прибави и масаж на болните места.
Препоръчваме ви няколко народни рецепти при ревматизъм и остеохондроза.
В бутилка с плътна тапа се сипват 200 грама зехтин или олио. Добавят се 10–15 червени пиперки и 200 грама пречистена газ. Разклаща се хубаво, оставя се за 9 дни на топло място, като се разклаща ежедневно. Тази смес се втрива в кожата за през нощта. Сутринта облечете вълнено бельо и вълнени чорапи.
Вземете бутилка с обем 200 грама. Сложете на дъното парченце камфор. Напълнете я с 1/3 терпентиново масло, 1/3 — зехтин или олио, 1/3 — винен спирт. Преди употреба сместа се разклаща. Втрива се, докато попие изцяло в кожата — до сухо, и се бинтова за през нощта с нещо вълнено.
50 грама камфор, 50 грама синап, 100 грама спирт, 100 грама суров яйчен белтък. Начин на приготвяне: камфорът се разтваря в спирта, в разтвора се сипва синапа, разбърква се, за да се разтвори. Отделно се разбиват белтъците, после се смесват с основния състав. Начин на лечение: този мехлем се втрива вечер, преди лягане, но така, че да не се попие от кожата, а да остане един слой. Сетне се изтрива със суха марля.

ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин