Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Полово безсилие (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
То причинява на мъжете доста горчиви минути и разочарования, води до нервни шокове, до разрушаване на семейството. Но малко са онези, които се замислят за естеството и причините на половото безсилие. Обикновено то е последица от недостига на витамини в организма, прекомерна умора, остри нервни разстройства, продължителна употреба на алкохол, тютюнопушене. При това възниква своеобразна верижна реакция. Само един-единствен случай на полово безсилие поражда загуба на вяра в собствените сили, нервно напрежение, страх. И така — до безкрай.
Да се справи човек с всички тези неприятности не е трудно. Постарайте се да консумирате повече зеленчуци, особено моркови, плодове. Спете не по-малко от осем часа. Повече време прекарвайте на свеж въздух. През лятото не забравяйте за водата и слънцето. В никакъв случай не употребявайте лекарства, дори да ви внушават, че са чудодейни. Може и да е така. Но тяхната чудотворност свършва много бързо. Те действат върху половите органи, както ударът с камшик върху коня. След всеки удар следва тласък, възход и ново падение.
Ако злоупотребявате със спиртни напитки, 99% половото безсилие е предизвикано от това увлечение. Забравете за алкохола! Много скоро ще се почувствате силен и пълноценен мъж. Кратката възбуда след изпиване на чаша алкохол е заблуда.
Ето още два съвета.
Всяка вечер преди лягане правете за краката последователно горещи и студени бани. Ще спите по-добре и ще почувствате как във вас се вливат нови сили.
Надробете на ситно шестстотин грама лед, увийте го в кърпа и го сложете на тила си, там, където се съединяват черепът и гръбначният стълб, — за една минута. После — върху ребрата срещу сърцето, също за една минута. И още една минута — около тестисите. Запомнете: само една минута! Направете това последователно 3–5 пъти. Ако повтаряте тази процедура няколко дни подред, сексуалните ви възможности ще се възстановят по-добре, отколкото с помощта на най-силните лекарства. Половото безсилие ще изчезне безследно.


Копърът — средство против много болести

А по-точно — за лечение на хронична сърдечна недостатъчност, за профилактика на пристъпите на стенокардията и за премахване на чревните спазми и болки. Лечебните свойства на копъра са уникални. Обилието на аскорбинова киселина и железни соли го правят незаменим при лечебното хранене на болните от анемия, на оздравяващите след тежки травми. Зеленината, настойките и отварите от пресен и сушен копър могат да се употребяват при лечение на началните форми на хипертонията, тъй като копърът намалява артериалното налягане за сметка на известно разширение на кръвоносните съдове, укрепва стените им, увеличава отделянето на урина. Калиевите соли, които съдържа това растение, оказват антиаритмично въздействие върху изменения сърдечен ритъм, засилват и облекчават дейността на изтощеното сърце, като подобряват обменните процеси в сърдечния мускул.
Една чаена лъжичка стрит сушен копър — половин час преди ядене — действа леко сънотворно и успокоително.
Семената от копър повишават апетита, засилват секрецията на стомашните жлези и подстомашната жлеза, увеличават отделянето на жлъчка, отстраняват отоците на червата, премахват болките при чревните колики.
Копърът в комбинация с други лекарствени растения се използва при лечението на заболяванията на дихателната система, повишава образуването на кърма при майките-кърмачки.
При отоци, спазми и болки в червата се употребява следната настройка: една супена лъжица копър се разбърква в една чаша вряла вода, пие се два пъти дневно преди ядене. За деца — по една-две лъжици, за възрастни — по половин чаша.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин