Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Стомашни разстройства (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Те са чести явления през лятото. И не само при депата, но и при възрастните. Ако разстройството е предизвикано не от инфекция, а от несъвместимата употреба на различни продукти, преяждане на плодове, от мръсотията по ръцете или от неизмити зеленчуци и плодове, много лесно можете да се избавите от него. На децата е необходимо да се дава в продължение на два-три дни оризова отвара. Тя се приготвя по следния начин. Една част ориз и шест части вода се варят на бавен огън до пълното сваряване на ориза, после отварата се прецежда. Пие се топла по една трета от чашата през всеки два часа. Много добре влияе върху стомаха разтворът от калиев перманганат. Той трябва да има бледорозов цвят. Пие се по една чаша сутрин и вечер (за деца — половин чаша). Добре е да се използва същият разтвор за клизма. Понякога една-две процедури са достатъчни за възстановяването на нормалната стомашна дейност.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин