Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Болести на пикочния мехур (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Те могат да се появят в резултат на простуди, неправилно хранене, възпаление на бъбреците, поради наличието на пясък или камъни в тях. Някои страшно страдат от прерязващи болки, самопроизволно изтичане на урината. Ето няколко съвета. Пийте три пъти дневно по една чаша чай от царевична свила или от тънки клонки на череша и вишня. Към това питие може да се добави и една чаена лъжичка мед. Добре действат отварите от червен и жълт кантарион. По време на лечението не яжте дини и зряло грозде.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин