Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ГАДЕНЕ,БОЛКИ ПОД РЕБРАТА ОТ ДЯСНО,ЧЕРЕН ДРОБ-царевичната свила (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Ако се появят неприятни усещания под ребрата от дясната страна, гадене, болки, това означава, че се обажда черният дроб, който дълго сте „изтезавали“ с храна и пиене. Преди всичко е необходима диета. Нищо тлъсто, пикантно, пържено, никакъв пресен хляб. Не се разстройвате, ако отслабнете. Това ще ви е от полза. Забравете за алкохола, а особено — за тютюна. Към това добавете напитка от царевична свила. Тя се взема само от добре узряла царевица, изсушава се и се запарва в чайник или в чаша. Пие се по половин чаша 2–4 пъти дневно. Този чай се пие няколко месеца.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс