Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
Шипката — съкровищница на здравето (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи

От векове този плод е символ на здравето и дълголетието. Той ни опазва от много болести. Помага ни да се избавим от тях. Древните познавачи на лечебните свойства на билките, плодовете, листата, кората на дърветата слагат шипката на първо място, като средство против анемия, скорбут, за подобряване обмяната на веществата, при чернодробни и бъбречни заболявания, срещу простуди. Те препоръчват ежедневно да се прави шипкова отвара — две пълни чаени лъжички изсушена шипка за една чаша вода. Тази порция се изпива за един ден — три пъти след хранене.

ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин