Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ПОСТЕНЕ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Измислили са го нашите предци. Проявили са голяма мъдрост. Постът е гладуване, своеобразно прочистване на организма и възможност за отдих след прекомерната употреба на месо, мазнини, месни бульони, сладкиши.
Самата природа по време на умереното гладуване, когато се консумират много плодове, зеленчуци, каши, а олиото замества мазнините от животински произход, прочиства организма от вредните ненужни вещества и го подмладява. Много е полезно и за болните, и за здравите, един път седмично изобщо да не се яде нищо, а само да се пият сокове, билкови отвари или да се ядат ябълки. Задължително използвайте лятото за пречистване на организма, за почивка на всичките му органи. Нека в менюто ви има зеле, краставици, лук, печени картофи, елдови и пшеничени каши, олио. Откажете се напълно от захарта, брашното, бонбоните, пикантните подправки, пърженото, пушеното, животинските мазнини, алкохола, силния чай.
Много хора се подлагат на млечна диета. Не смятам, че това е много правилно. Имайте предвид, че млякото никога не е било предназначено от природата за храна на възрастния човек, а е само за кърмачета. Нито едно животно, след отбиването му от майчината кърма, никога не я ползва отново. Освен, може би, котката и кучето, които, между другото, ние самите сме ги научили да пият мляко. Прясното мляко често вреди и на жлъчния мехур, и на черния дроб, и на подстомашната жлеза, и на стомаха. Затова много по-полезни са зеленчуковите и соковите диети, кашите. А млякото, ако имате към него големи предпочитания, по-добре е да го консумирате във вид на млечнокисели продукти.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин