Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
РЕЦЕПТА С ЯБЪЛКИ ЗА ЖЛЪЧКА,ЧЕРЕН ДРОБ И ЖЛЪЧКА (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
 Страдащите от камъни в бъбреците и жлъчния мехур е необходимо да използват сезона на ябълките за активно лечение. Рецептата е следната. Три дни — никаква храна, само сок от ябълки. В 8 сутринта — една чаша, в 10 — две, сетне през всеки два часа — по една чаша. Последната чаша — в 20 часа. Необходимо е да се отбележи, че ябълковият сок непременно трябва да бъде пресен.
На третия ден в 8 часа сутринта се изпиват две чаши сок, след половин час — половин чаша зехтин и още една чаша ябълков сок, разреден наполовина с вода. След час-два с урината ще започне отделянето на пясъка и дребните камъни. Понякога се разтварят (урати, фосфати) и се отделят във вид на зеленикава течност. През този период е добре да полежите в топла вана. След няколко седмици можете за контрол да повторите процедурата. Ще видите, че ще се чувствате по-добре и по-здрави, ще забравите за болките в бъбреците, жлъчния мехур, черния дроб. Всичките тези органи като че ли ще се подмладят, ще започнат да функционират с пълна сила. Но това не означава, че веднага можете да започнете да ядете всичко (има се предвид пържено, солено, пикантно). Умерената диета ще ви гарантира добро самочувствие и за в бъдеще.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин