Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
БОРБА С ИНФЛУЕНЦА (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Ако усетите първите симптоми на силна простуда, незабавно сторете следното: очистете с помощта на клизма или някакво очистително стомаха и червата, не яжте нищо, само пийте течности, при това — много. Липов чай, малинов чай с мед, просто гореща вода с мед или касис, малина, сокове. Обуйте вълнени чорапи, в които сложете синап. За през нощта увийте гърба и гърдите си с вълнен шал, напоен със смес от оцет, олио и камфор. Ако ви е схванат врата и ви е тежко да дишате, направете компрес от прясно стрит хрян и го сложете на врата. Няколко дни останете в леглото, постарайте се почти нищо да не ядете, само пийте течности. Болестта ще мине незабавно, при това без каквито и да било усложнения, често съпътстващи простудите.
ИЗТОЧНИК:
 (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин