Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
СИНУЗИТ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Той може да се развие след най-обикновена простуда, предизвиква задух, силно главоболие, възпаление на носните кухини. Особено е опасно, когато синузитът прерасне в гноен, съпроводен с температура. Останете в къщи за няколко дни и се лекувайте по начина, който предлагаме. Два пъти дневно към местата от двете страни на носа допирайте торбички с горещ пясък или твърдо сварени горещи яйца. Няколко пъти дневно поемайте през носа и изплювайте през устата топла солена вода, слаба настойка от лайка, живовляк. По време на лечението пийте големи количества горещи течности — липов чай, чай с малина, с касис. На втория ден сварете необелени картофи, излейте водата. Наведете се над съда, покрийте главата си с плътен плат и колкото се може по-дълго вдишвайте горещата пара.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин