Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ТРЕСЧИЦА В ПРЪСТА (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Неприятно е. Още повече, ако сте се опитали да я извадите от ръката или крака, махнали сте стърчащото връхче, а в тялото е останала част от трънчето, треската или тревата. Намажете мястото с катран или допрете до него парченце алое от към срязаната му част — след известно време трънчето ще излезе само. Добре ще е, ако върху раната сложите марля, напоена с настройка от коприва. Тя се приготвя така: с листа от коприва плътно се напълва една бутилка, залива се с водка, оставя се за 12 дни. Тази течност е незаменима (особено през лятото), когато често се налага да се дезинфекцират и лекуват рани и драскотини. Затова предварително, още щом се появи първата коприва (младата коприва е най-ценна), се запасете с тази настройка.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин