Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
БОЛКИ В РЪЦЕТЕ И КРАКАТА (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи


Понякога преумореният човек след безсъние и нервни стресове усеща болки в ръцете, в краката. При това така непоносими и силни, че не може нито да седи, нито да лежи. Не бързайте да пиете хапчета! По-добре пригответе солена или хвойна вана — толкова гореща, колкото можете да издържите. Ако имате болно сърце, водата да е умерено топла. Полежете във ваната от 20 до 40 минути — спокойно, напълно отпуснати, мислейки за нещо приятно. Сетне изпийте чаша топла вода с мед (или отвара от успокояващи билки) и — веднага в леглото. След три дни болките ще изчезнат напълно.
 ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин