Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
КРЪВОТЕЧЕНИЯ (жени) (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи


Много жени, особено онези, които вършат тежка физическа работа, имат силно кръвотечение по време на менструация. Опитайте да облекчите натоварването, хранете се по-рационално. За подобряване състава на кръвта пийте настойка от шипка и коприва. Ако кръвотечението е започнало, запарете една супена лъжица хвощ с една чаша вода и пийте по четвърт чаша през всеки 2–3 часа. Ако кръвотечението намалее, пийте отварата три пъти дневно. След няколко месеца то ще се от регулира.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин