Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
ДИАБЕТ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Много хора страдат от тази болест. Първите и симптоми: пресъхване на устата, слабост, постоянно усещане за глад, дразнене на кожата. Премахнете от менюто си захарта и всичко сладко — мекици, сладкиши, тестени изделия, ограничете картофите и всички мазни и тлъсти ястия. Какво може да се яде? Месо без тлъстини, риба, много зеленчуци — сурови, варени, печени, задушени с малко количество олио. В никакъв случай не бива да преяждате. Трябва да се храните често и по малко. Задължително е да гладувате един ден през седмицата. Обърнете внимание на стомаха и червата си, те трябва да се пречистват добре. Не се страхувайте да използвате очистителни настойки, дори и клизми. Освен това, всеки ден е необходимо да се пие настойка от черни боровинки.
Опитайте се да се избавите от диабета именно чрез тези методи. Не бързайте да използвате различни лекарства и най-вече инсулин. Организмът свиква с лекарствата и после му е трудно да се пребори с болестта.
И още един съвет: постарайте се да живеете така, че да имате повече положителни емоции. Диабетът потиска човека. Опитайте се да се борите с него, надвийте го със смях.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс