Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
БЕЗСЪНИЕ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
То често, ни спохожда през пролетта. Подберете си сами диета от сурови зеленчуци и плодове. Задължително преди лягане яжте лук. Ако не можете — изпийте чаша мляко или билков чай с лъжичка мед. Безсънието от главоболие може да се излекува чрез принципа: клин клин избива. Една болка се унищожава от друга. Сложете върху прасците на краката синапена лапа или настърган хрян. Пари ли? Потърпете! Затова пък ще изчезне главоболието и в края на краищата ще спите добре. Доста често главоболието се появява поради претоварения и претъпкан с ненужни вещества стомах. В такъв случай е необходимо да го пречистите, известно време да спазвате диета. Веднага ще усетите резултата.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)

 
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин