Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/oldRecipes.php on line 6
КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ,ЧЕРЕН ДРОБ (100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник) | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

"Бабини рецепти" на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава информация за рецепти от народната медицина.
Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Ние не носим отговорност за последствията след употреба на публикуваните рецепти !
Забележка * Съветваме ви да се консултирате с лекар преди употреба!
Изберете рецепта: Покажи
Много хора се оплакват от камъни и пясък в жлъчния мехур, бъбреците, черния дроб. Можете да се отървете от тях много лесно. Ето няколко съвета. Преди всичко — строга диета. А за няколко дни — глад. По време на гладуването за един ден трябва да се изпиват 10–12 чаши гореща вода със сок от един лимон във всяка. Към това се добавят три чаши пресен сок от моркови, от червено цвекло, от прясна краставица. На втория ден е възможно да се появят болки и спазми. Камъните и пясъкът започват да излизат. След седмица процедурата се повтаря, след което настъпва оздравяването. При спазване на съответната диета задълго, а може би и завинаги, ще се отървете от болестта.
При чернодробни заболявания по време на гладуването е добре да се пие сок от моркови, сокове от целина и магданоз. Или още нещо: половин чаша сок от кисело зеле или прясно зеле се смесва със същото количество сок от пресни домати. Необходимо е соковете да се пият доста време. Ефектът е поразителен.
ИЗТОЧНИК:

100 болести, 100 рецепти (Народен лечебник)


Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин